Voor alle foto's bekijk dit berichtje

Blijf op de hoogte en volg Anne en Irma

04 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi hoi,

Onze foto's staan op msn space, dit gaat erg snel en er kunnen veel foto's op.
Bij elk nieuw bericht staan er nieuwe foto's op dus als je de foto's wilt kijken, zet msn dan aan en check:

Irma: http://spaces.msn.com/irm1983

Anne: http://spaces.msn.com/annietje1984

En dan links bovenaan.. foto's

doeidoei
xx irma en anne

• 05 Mei 2006 - 10:04

Linda:

Wederom erg mooie (en jaloersmakende) foto's! Vooral die foto met onze Guus ; )

• 05 Mei 2006 - 11:17

Nancy (aanstaande Curacao-er):

Hey Anne

Ziet er allemaal goed uit!

Prima voor elkaar daar!

• 05 Mei 2006 - 13:06

Ben En Wil:

Hoi meiden!

Het was een geweldige belevenis om jullie bezig te zien en samen te genieten van de Carribische sfeer:Het heerlijke klimaat,de parelwitte stranden, snorkelen,tropische dieren en mooie lieve mensen.
    Ook het eten in de leuke tentjes die we dankzij jullie automobiel konden bezoeken,was elke keer een verrassing.
    Absoluut een topweek dus!

Dankzij de foto's en het mooie weer hier kunnen we nog lekker lang nagenieten!

Veel succes verder en have fun !

Dikke knuffel,
    pap en mam

• 05 Mei 2006 - 18:10

Nancy:

Ha Irma,

Mooie foto's zeg. Ben erg jaloers. Hele fijne tijd daar!!!

Groetjes Nancy Martens

• 06 Mei 2006 - 09:23

Mariette:

hey Irma!!
    weer zo'n lekkere foto's!! nou hier is t in middels ook boven de 20 graden!! :p ff een mededelingkje!! ik heb een probleem met mijn bankpas (een nieuwe besteld) dus het huurgeld van deze maand is helaas iets later!! Sorry! maar lukt ff niet anders!!

x mariette

• 08 Mei 2006 - 09:17

Claudi:

Ziet er geweldig uit....maar wanneer zie ik jullie eens achter een pc zitten of zo : )
    IBT is overigens super gegaan...groetjes Claudi

• 08 Mei 2006 - 14:31

Albert &Mieke Linsen:

Ha die Irma
    Zo ver weg en toch weer dichtbij.Wat de PC al niet kan doen. Wij hebben de foto's van je ouders gezien, nou wel om een beetje jaloers op te zijn. Wat hebben zij genoten zeg van deze mooie reis. Toch maar goed dat je daar stage aan het lopen bent.En aan jullie foto's te zien hebben jullie het daar goed naar de zin, maar ook nog wel een beetje werken hoor!!!!!.
    wij wensen jou en je mede studente een hele fijne tijd toe en geniet van deze mooie tijd.
    Fijn dat we zo op de hoogte kunnen blijven.
    Groetjes en een knuffel van Albert en Mieke

• 09 Mei 2006 - 17:34

Bazzje W:

Heey! Ziet er idd zeer relaxt uit!

Have Fun daar!

• 09 Mei 2006 - 19:34

Gerben:

heej ik hoop da ut daar kij gezellig is en hoe gaat ut er meej meej men wel goe mar mun knie geblesseed:-(

• 09 Mei 2006 - 19:36

Peter:

lijkt het een beetje op tentation island?
    groetjes de fam. hendriks

• 10 Mei 2006 - 15:07

Mikkie:

Heeej Anne Schatje en Irma natuurlijk ook,

Ik heb even je foto's bekeken, ziet er echt super leuk uit. Ik geloof dat jullie niet te klagen hebben daar. Foto's van het apartementje van m'n andere schatjes vond ik natuurlijk wat minder....buh baaal echt dat ik er niet bij ben, heb natuurlijk ook net een super relaxte vakantie achter de rug maar is niet te vergelijken met dit.

Binnenkort echt is tijd en dag afspreken om te msn-en zodat we echt is even goed bij kunnen kletsen. Ik zit namelijk nooit op msn dus moeten we echt even afspreken.

Oja de foto's van Irma kan ik trouwens nog steeds niet bekijken weet niet waar dit aan ligt, of zijn dit toch dezelfde?

Nougoed...veel plezier maar weer en natuurlijk heel veel succes met je project.

Dikke kus en heeeel veel Liefs,

Mikkie

• 11 Mei 2006 - 14:26

Anke:

Hey nichtje anne,
    Tja verschil moet er zijn....ik met het mooie weer hier binnen mn scriptie typen en jij daar lekker in je bikini op het strand. Maar die foto's, goeiendag zeg. Geloof best dat jullie je daar vermaken!

Ik hoop dat die hagedis (wat een beest trouwens) jullie niet te vaak lastig valt. Veel plezier nog en succes!

Groetjes Anke
    p.s. Anne wat zit je haar toch wild ;) wel leuk hoor!

• 11 Mei 2006 - 14:55

Peter #16:

Dag Irma en ander meisje wat ik eigenlijk niet ken maar toch graag wil begroeten,
    Alles chillie daar op Curacoa? Op zich lijkt me dat een vrij nutteloze vraag maar het is de ideale opening voor dit berichtje... In Nederland is het momenteel niet om uit te houden, de mussen vallen van het dak. Dat van die mussen is best irritant want er zijn er nu al enkele op mijn hoofd gevallen! (en als die mussen met hun snavel naar beneden vallen doet het best pijn, vooral als ze in je kruin blijven steken) Ben aan het werk, het is dus te warm dus heb maar besloten om nix meer te doen. Ik wil jullie beiden nog veel succes wensen, geniet er nog van en tot wederziens!!!

Groente (K) Peter (de goeie vriend van Irma van het basketballen die ze waarschijnlijk al keiveel mist...)

• 12 Mei 2006 - 16:50

Rens:

Hey Irma en Anne,
    Nog steeds lekker aan het genieten daar? En al wat drukker met het afstuderen....?!! ;-) Blijf ervan genieten en denk af en toe aan mij als jullie op het strand liggen te lammen....hehe

Dikke knuffel Rens

P.s. Irm; ik zie dat je ons handdoekje goed gebruikt!! :D

• 13 Mei 2006 - 04:17

Loes:

Zo zeg dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. Kan wel zeggen dat ik er toch een klein beetje jaloers van word hoor. Geniet er van en doe het lekker rustig aan.

• 17 Mei 2006 - 08:32

Mikkie:

Nog maar een paar dagen en dan moet ik nog meer mensen gaan missen...buh!!

In ieder geval alvast heel veel plezier Anne met de girls baal nog steeds ontzettend dat ik er niet bij ben.

Verder wel alles goed daarzo? Vast wel...

Oja ik heb die gezichtsreiniger voor je gehaald bij de Douglas ik zal hem meegeven aan Suus of Sanne ofzo.

Enne wanneer heb je tijd om te msn-en? Ik kan alleen 's avonds!

Doei Meissie mis jou,

Liefs xxx Mikkie

• 19 Mei 2006 - 07:07

Malou:

Hoi Anne,
    Alles oke daar!? Ziet er allemaal goed uit!!
    De meiden zijn al onderweg!!!
    Ik wil jullie heel veel plezier wensen de komende week! Liefs X malou

• 28 Mei 2006 - 11:26

Sanne!:

Hee meiden,
    Het is echt niet leuk om weer terug te zijn in Nederland... het regent enzo.. geen relaxt mambo beach..geen mariniers.. geen voetballers..geen rare chinese standbeeldmensen... kortom: TIS SAAAAAAI IN NEDERLAND!!!
    ik mis het mooie weer, de relaxte mensen en het fijne strand... en jullie natuurlijk!!! maar t was echt een HOPI goeie week op Curacao!!!
    tot snel!
    xx sanne

• 28 Mei 2006 - 11:27

Sanne!:

oja, wel snel de foto's op de site zetten!!!
    en verhaaltje..

kus

• 29 Mei 2006 - 08:13

Dorien:

he anne, hoopte nog eens wat van jullie te lezen of zien, maar jullie zullen het wel naar de zin hebben denk ik. Vorige week je vriendinnetjes geweest echt cool >>jaloers! haha. Hoe gaat het met jullie project? Ik heb vorige week eindpresentatie gehad. Voor het project hebben we een acht gekregen!!Deze week de rest inleveren en dan ben ik klaar! Wanneer komen jullie pap en mam op bezoek daar?En rob? Ik hoop snel iets van je te horen. kus

• 30 Mei 2006 - 20:31

Suus:

Hey meisjes!!
    Ik mis jullie,en het weer,de mooie zee en stranden, het lekkere eten, het gezellige stappen... tjaa t is balen om weer thuis te zijn zeg....Heb de foto's al vaak bekeken!
    Maar ja buuuh, jullie in ieder geval veel plezier, en stuur die zon nu maar echt deze kant op he!
    En schiet is op met foto's!!!! hihi
    Dikke kus Suus

• 30 Mei 2006 - 20:45

Tante Ria:

Hoi Anne en Irma, alles okay daar. Als je nog iets tekort komt (waar ik voor kan zorgen) moet je dat maar doorgeven aan je pa en ma., want die komen er bijna aan.Je hebt zeker geen tijd gehad om je te vervelen met al dat bezoek. Nog een fijne tijd daar. Geniet ervan.
    Ria en de rest van de familie

• 06 Juni 2006 - 14:42

Tamara:

Hee meisjes,

haha foutje, Moet ik ook beter lezen he, Leuke foto;s! Ik zie dat ik toch maar eens moet gaan sporten hihi! Op het moment schijnt het zonnetje, dus ben weer een beetje blijer aan het worden!!!

Dikke x

• 09 Juni 2006 - 19:13

Robke, Gineke En Jasperke:

HA Meiden,

Zo Robke is veilig weer in Nederlnad hoor! Gineke heeft al heimwee naar Aruba. Jasper is blij dat ie niet verbrand is.
    Veel plezier daar nog. De foto's zijn erg leuk.
    Kus van Robke en Hopi Groetjes van Jasperke&Gineke!