hier zijn we dan!!
Blijf op de hoogte en volg Anne en Irma
20 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Hier zijn we dan…. Het strand toch maar eventjes verlaten om een verhaaltje te schrijven….
We stapten het vliegtuig uit en wat denk je…. Regen!!Gelukkig de volgende dag hoosbuien, stel je voor dat de zon zou schijnen op Curaçao.
Na 2 dagen gelukkig eindelijk het zonnetje gezien en meteen maar naar het strand vertrokken.
Wat wil je nog meer als een cocktailtje, t zonnetje, witte stranden en een helder blauwe zee.
Het appartementje is super en de ventilators zijn niet aan te slepen. Huisdieren hebben we ook; Een huismuis is de keuken, en een enorme hagedis op de gordijn rails.
Stappen op het strand is even wennen maar na een paar uurtjes stonden we al lekker te swingen heel de paasdagen door.
Gelukkig krijgen we vanavond ons autootje, want taxichauffeurs zijn meestal dronken, de bus komt vaker niet dan wel en voetpaden kennen ze hier niet. Bovendien is er een bovenmenselijke temperatuur om je in te spannen.
Dinsdag hebben we de eerste afspraak gehad bij de reclassering. Gezellige collega’s en een leuke projectbegeleidster. (Deze week mogen we nog even bijkomen op het strand (J) ) Maandag hebben we onze eerste afspraak met het team om te praten over elektronisch toezicht. Woensdag mogen we meteen een kijkje nemen in de gevangenis……
Na zo’n ‘zware’ werkdag, hebben we ’s avonds op het strand van Mambo een filmpje gekeken op een lekkere strandstoel. Heerlijk!
We zitten nu op een terrasje in het zonnetje met een lekker rosétje te internetten, dus wat willen we nog meer?
We’ll be back!!!
Dikke kus Anne en Irma
Ps. Dank je wel voor jullie leuke berichtjes op de site, de foto's komen eraan!!!
21 April 2006 - 07:15
Annelies:
Associaal!! Maar wel heerlijk!!! Geniet ze nog maar even voordat je echt aan de slag moet!! Geniet ze en wij missen je hier hoor!
ps hebben jullie al een adres?? Anders laat effe weten...
Kus Lies (tantalus) -
21 April 2006 - 07:20
Sabine:
He Irma, dat doe je goed allemaal daar. Geniet er maar lekker van en vooral niet te hard werken straks op je stage;) Liefs Sabine -
21 April 2006 - 07:48
Alex:
Klinkt allemaal heerlijk. Geniet ervan! Dat de foto's mooi mogen zijn en de ervaringen nog beter.
Liefs,
Alex -
21 April 2006 - 08:45
Mikkie:
Zo dus het begin was even iets minder maar gelukkig kunnen jullie nu echt beginnen met genieten. Wel fijn dat je eerst nog een week mag chillen voordat het echte werk begint. Kun je meteen Curaçao gaan ontdekken. Ben erg benieuwd naar de foto's. Hier is natuurlijk alles same old same old. Maar over twee weekjes ga ik ook een weekje richting zon..echt zin in!
Jullie, nogmaals heel veel plezier en doe maar snel weer een berichtje posten zodat wij hier ook op de hoogte blijven!
Doeii Doeii
xxx en Liefs Mikkie -
21 April 2006 - 09:28
Brammetje:
Hey dames, ik zeg goed voor mekaar daar! Maar wat je nog meer zou willen... Mooie mannen!! Maar dat zal toch wel goed komen??
Gelukkig is de temp in NL sinds vandaag ook wat aangenamer. Nog veel plezier en I'll be watchn' you!
Ciao -
21 April 2006 - 09:38
Sanne:
tsssssssss.. en wij maar werken..
kus -
21 April 2006 - 09:48
Johan:
hoi irma ik keek even ik spreekje nog wel groetjes johan -
21 April 2006 - 09:54
Linda:
Al aardig geacclimatiseerd dus...mmmm, lekker hoor! Veel succes volgende week woensdag in de gevangenis : )
xx -
21 April 2006 - 12:22
Suzanne:
Ha Irma, Damn, wat klinkt t allemaal goed zeg! Fijn dat alles goed geregeld is. Geniet ervan!
P.s.; al 'dolfijntjes' tegengekomen...
Ayo -
21 April 2006 - 13:59
Guido:
Zo,de zon heeft NL ook gevonden!Echt lekker,nog paar weekjes en dan de zon op Curacao.Kunnen we kijken of jullie wel een beetje werken daar,ipv van alleen aan de rose zitten :P.
Tot dan,Guido -
21 April 2006 - 14:23
Silke:
Hey Anne,
Geweldig om je reactie te horen van de eerste dagen!!!
Ik ga je wel missen bij de SVO, want ik sta met de meivakantie helemaal alleen....tot nu toe!!
Liefs Silke -
21 April 2006 - 14:55
Carolien Jeukens:
Veel succes met jullie stage-opdracht, en een heel plezierig verblijf toegewenst op Curacao. Irma, je bent al lekker aan het Skypen, hé? Nu nog een webcam bij je ouders, en dan is alles gefikst. Leuk dat jullie elkaar volgende week al treffen! Hartelijke groetjes van Carolien -
23 April 2006 - 11:36
Marieke Creemers:
irma, spook!beetje naar zonnige uithoek gaan terwijl de rest hier als slaven moet studeren :). klinkt echt supergoed allemaal, hoop dat stage ook een beetje lekker gaat lopen maar zal de site in de gaten houden. kus -
24 April 2006 - 08:22
Fleur:
You Go girls!!
Klinkt als een heerlijke plaats om af te studered!! Hagedissen zijn altijd leuk haha, je hebt toch wel een klambou voor hij in je bed komt :P
Jullie adres moet je mij ook maar even doorgeven! post ontvangen daar is vast ook wel leuk he!!
xxx Fleur -
24 April 2006 - 15:42
Celine:
Hey! Echt super daar zeg!! Geniet ervan. Maar wel ff opzoek gaan naar die lekkere mannen he en natuurlijk ook foto's maken. Word k nog jaloerzer. Have fun!!! XX -
24 April 2006 - 18:32
Marcel En Guido: